Tiilipinnat ja rappaukset uudesti esille kuivajään avulla

Tiilipintojen ja rappauksen puhdistus turvallisesti ja tehokkaasti kuivajäällä

Kuivajääpuhallus sopii erinomaisesti tiilipintojen pudistamiseen mm. omakotitaloissa, taloyhtiöissä ja kaupallisissa kohteissa sekä rapatuille pinnoille. Se on saavuttanut ison suosion myös vanhojen tiilirakennusten puhdistuksiin, koska se on hellävarainen ja ennenkaikkea turvallinen puhdistusmenetelmä. Lisäksi visuaalinen muutos tiilikohteissa on kuivajääpuhalluksen seurauksena merkittävä parantaen kiinteistön vetovoimaa ja kasvattaen siten myös kohteen arvoa.

N

ei kosteusvaurion riskiä

Kuivajääpuhalluksessa ei käytetä vettä ollenkaan. Hiilidioksidipelletti haihtuu osuessaan tiilipintaan. Kosteusvaurion riski on 0%.

N

hellävarainen

Puhallukseen käytettävää painetta säädetään puhdistuspinnan mukaan ja tiilipintojen vaatima painemäärä on pieni. Siten tiilipinta ei vaurioidu kuivajääpuhalluksessa. Hellävaraisuus on myös edellytys rapatun pinnan puhdistamiselle.

N

tehokas

Vanhakin lika irtoaa tiilestä kuivajääpuhalluksella tehokkaasti ja saa näyttämään kohteet usein kymmeniä vuosia uudemmilta. Lisäksi levitämme tarvittaessa suoja-aineen estämään uudelleenlikaantumista.

työmme jälkeä

Vanha tiilipinta

Olemme puhdistaneet lukuisia tiilikohteita ja poikkeuksetta asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. Kuivajääpuhallus on tiilipintojen puhdistamiselle tehokas ja ennen kaikkea turvallisin puhdistusmenetelmä. Tarvitaessa levitämme puhdistuksen yhteydessä pintaan suoja-aineen, joka estää pinnan likaantumisen jatkossa.

Rapattu pinta

Rapattu pinta kerää helposti likaa itseensä. Sen puhdistaminen vaatii hellävaraisuutta ja huolellisuutta. Kuivajääpuhalluksen vahvuuksia ovat juuri turvallinen, mutta myös näyttävä lopputulos.

Punajäkälä

Punajäkälä tai ”punasammal” on yleinen näky Suomen kiinteistöjen pinnoissa. Kuivajääpuhdistus tappaa kasvuston ja muuttaa sen väriä, useimmiten ensin keltaiseksi. Tämän jälkeen aurinko kuivattaa kasvuston pois ja se tippuu pois.